top of page
mate_hjerte_a.png

Mate PR

Mate PR er et nyt, innovativt PR- og kommunikationsbureau født ud af en idé om at skabe et levende, uhøjtideligt og legende bureau, der kreerer tekster og levende billeder – og vi vil have det sjovt med vores kunder uden tunge, uigennemskuelige processer og uden at gå på kompromis med vores høje kvalitet. Naturligvis.

 

Med solid erfaring fra medie – og bureaubranchen skaber vi resultater for virksomheder uanset udgangspunkt, udfordringer og målsætninger. Og vi kobler altid de kommunikative mål på virksomhedens forretningsmæssige mål. Vi hjælper jer med at skabe synlighed ved at finde og fortælle de unikke historier, som ALLE virksomheder har, og med baggrund i jeres virkelighed, skaber vi løsninger, der opbygger, styrker og udvikler jeres forretning.

 

Og så siger vi vores mening. Inspirerer – og måske provokerer vi lidt. Vigtigst er, at du får dét, du betaler for.

 

Vi er nemlig dine best mates i jagten på positiv opmærksomhed.

OM MATE PR

De to mates bag Mate PR er Mia L. Rasmussen og Carsten Lektonen, der med tilsammen over 30 års erfaring fra medie- og bureauverdenen skaber resultater for dig og din business.
 

Vi hjælper dig fra tanke og idé til brugbart content i form af tekst og video – og rådgiver dig naturligvis omkring, hvilke kanaler, der er de rigtige for dig og din business.

 

Har du et produkt eller en begivenhed, der skal promoveres, hjælper vi dig gerne med det kreative oplæg i form af pressemøder, opmærksomhedsskabende events, pressekontakt samt en strategi for kommunikationen forud, under og efter.
 

Vi hjælper dig også gerne med at finde og producere netop den historie og vinkel, der kan få din virksomhed i medierne – og vi rådgiver dig gennem stormvejret, hvis du ender i avisernes spalter på den helt forkerte måde. Hos os eksisterer der nemlig ikke kriser – kun muligheder.

Og bedst af alt - det hele er til priser, der er til at forstå!

MIA L. RASMUSSEN
BOSSLADY

Mia er 41 år – og stolt af det. Herudover jonglerer hun tre børn og elsker bogstavelig talt at stå på hovedet og insisterer på, at vi mediterer på kontoret hver dag.

Hun drikker helst hipsterkaffe i form af flat white på havremælk og forsøger dagligt at leve vegetarisk – men har en svaghed for burger og pizza med salami.

 

Og så er hun uddannet journalist, fordi hun altid har elsket at lege med ord. Hun har stor erfaring fra diverse ugeblade, magasiner og landsdækkende dagblade, ligesom hun har lavet både radio og TV.

 

Hun tog springet til PR- og kommunikationsbranchen med et job som PR-chef for modevirksomheden munthe (tidl. munthe plus simonsen) og siden som rådgiver ved Advice AS og seniorrådgiver hos KommPress. Her har hun arbejdet med rådgivning af et væld af danske og internationale virksomheder som Matas, Nivea, Sundhedsstyrelsen, Danica Pension, Milling Hotels og mange andre. Hendes ekspertise er at finde den gode historie i stort set alt – og få dem ud til offentligheden gennem medier og influencers.

CARSTEN LEKTONEN
BOSS 

Carsten elsker at blive genkendt – for det betyder, at hans karriere som professionel fodboldspiller ikke er gået tabt i historiebøgerne. Han er nemlig 41 år, så det er nogle år siden, at han fik penge for at trille bolden rundt på grønsværen. Nu nyder han i stedet at følge sine to døtre på fodboldbanen og holder selv formen ved lige på sin racercykel, som blandt andet har bragt ham til Paris med Team Rynkeby.
 

Carsten er uddannet journalist og har gennem sin karriere arbejdet med landsdækkende radio og TV på DR og TV3 Sport. Han hoppede over i kommunikationsbranchen til Odense Sport & Event og sidenhen som seniorrådgiver hos kommunikationsbureauet KommPress, hvor han har arbejdet med en bred vifte af kunder fra industri til sports- og underholdningsbranchen.
 

Udover at være journalist er Carsten vores videoekspert, som kan fortælle dine historier i levende billeder optaget på jorden eller i luften – han har nemlig også dronebevis.

bottom of page